visitafrica.dk
safari i afrika

Southern ExperienceHøjdepunkter: Victoria Falls, Cruise i solnedgangen på Chobe floden i Chobe National Park, Western Caprivi, Safari i Mudumo National Park, 2 nætter i Okavango Delta inklusiv sejltur i såkaldt Mokoro (udhulet træstamme), 3 nætter i Etosha National Park inklusiv safari, besøg hos Himba folket, Swakopmund, Sossusvlei, Fish River Canyon, 2-dages tur på Orange floden inklusiv kanosejlads, Cedarberg og Cape Town
 
Afrejsedatoer:
 
Maj 14/21
Juni 18**
Juli 02*/16*/**/30
August 13/20**
September 02*/17*
Oktober 03/17**/31
November 05/19
December 03
 
 
* = garanteret afrejse.
** = Kun med tysk guide.
 
Turen gennemføres også som privat rejse med afrejse alle dage.

DAG 1: Afrejse
 
 
Dag 2: Victoria Falls, Zimbabwe
 
Ankomst til Victoria Falls, Zimbabwe. Vi kan arrangere transfer fra lufthavnen ved forespørgsel. Eftermiddagen bruges til egen disposition i et område med mange aktiviteter (ej inkl. i prisen).
Overnatning: Lokuthula Lodges (hytter med en-suite badeværelser. Bar og swimming pool).


DAG 3: Afrejse fra Victoria Falls til Chobe Nationalpark, Botswana (BLD)

Tidlig morgen skal vi udforske Victoria Falls på en guidet tur. Senere på formiddagen tager vi fra Victoria Falls i Zimbabawe ind i landet Botswana. Eftermiddagen bliver her brugt på en cruise i solnedgangen i et af Afrikas mest uspolerede områder nemlig Chobe Nationalpark. Chobe har et højt antal dyr og deres lyde høres tydeligt gennem hele natten.
 
Afstand: 110 km, Afgang: 09h00, Frokost: undervejs på ruten
Overnatning: Chobe Safari Lodge Campsite (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand. Bar and swimming pool).

Dag 4: Eastern Caprivi, Namibia (BLD)

Når vi forlader Botswana kører vi gennem Chobe Nationalpark før vi krydser grænsen ind til Namibia. Herfra kører vi gennem Caprivi til vores camp som ligger på bredden af Kwando floden. Om eftermiddagen er der safari i den berømte Mudumo Nationalpark. I modsætning til resten af Namibia er naturen her meget varieret med grønne skovområder, savanne og mopane woodland (Mopane træer).

Afstand: 260 km, Afgang: 08h00, Frokost: Undervejs på ruten.
Overnatning: Camp Kwando (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand. Bar and swimming pool).


DAG 5 & 6: Caprivi til Okavango Delta, Botswana (BLD, BLD)

Vi forlader vores camp i Caprivi for at køre til Etosha som ligger på den vestlige grænse af Okavango Deltaet. Næste dag bruges til at udforske de mange vandveje gennem tyk vegetation i mokoros (såkaldte traditionelle udhulede træstammer). Deltaet er et utroligt smukt område i Afrika med krystalklare søer, laguner og palmefyldte øer.
 
 
Dag 5
Afstand: 325 km (20 km i 4x4), Afgang: 08h00, Frokost: Etosha eller på campen. Overnatning: Guma Lagoon Camp (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand. Bar).
 
Dag 6
Afstand: 20 km med motorbåd, Afgang: 08h00, 6 km med Mokoro / ca. 5 km gåtur i Deltaet, Frokost: Mokoro Camp (på en ø i Deltaet). Overnatning: Guma Lagoon Camp (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand. Bar).

DAG 7 & 8: Okavango Delta til Kavango River, Namibia (BL, BL)

Så forlader vi Botswana og tager turen ind i Namibia fra Caprivi til Rundu og videre til N’kwazi River Camp, som ligger på bredden af Kavango floden med udsigt til Angola. En cruise i solnedgangen, hesteridning, traditionel dans såvel som et besøg i en lokal landsby er nogle af de muligheder området her byder på af valgfrie aktiviteter (ej inkl. i prisen). Man kan også blot vælge at slappe af og nyde alle dagens indtryk.
 
Afstand: 350 km, Afgang: 07h00, Frokost: undervejs på ruten
Overnatning: N’Kwazi River Camp (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand. Swimming pool og vaskeriservice).

DAG 9, 10 og 11: Etosha National Park, Namibia (BLD, BLD, BLD)

Den følgende morgen rejser vi mod Etosha National Park. Vi bruger de næste to dage med safari, hvilket inkluderer aftensafari med besøg bl.a. ved en vandhul. Om morgenen er der også mulighed for at tage på morgensafari i solopgangen. På alle tre camps Namutoni, Okaukuejo og Halali kan man bade i swimmingpoolen eller ved solnedgang og til natten begynder se dyrene der kommer for at drikke ved vandhullet.
 
Afstand: 362 km, Afgang: 10h00, Frokost: Undervejs på ruten
Overnatning: Namutoni eller Okaukuejo (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand. Swimming pool og vaskeriservice).

DAG 12: Kamanjab – Himba Oplevelse, Namibia (BLD)

Vi forlader de vilde dyr bag os i Etosha og kører mod det spektakulære syn Twyfelfontein. På vejen besøger vi den lille tyske by Outjo hvor vi holder en lille kaffepause.
Vores endelige destination er Kamanjab. Afhængig af ankomsttiden tager vi eventuelt forbi en traditionel Himba landsby om eftermiddagen eller næste formiddag. Her udveksles kultur og det er en lærerig og spændende oplevelse at besøge det sidste tilbageværende stammefolk i Namibia, Ova-Himba folket.
 
Afstand: 270 km, Afgang: 07h00, Frokost: Undervejs på ruten
Overnatning: Porcupine Camp (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand).

DAG 13: Petrified Forest og Brandberg (White Lady), Namibia (BLD)

Stedet “The Petrified Forest” er det næste sted vi skal besøge før vi kommer til Twyfelfontein hvor vi går for at se de gamle hulemalerier i bjergene - tegnet af buskmænd. Efter denne vandretur kører vi til vores camp som ligger ved foden af Brandberg bjergene.
Afstand: 310 km, Afgang: 08h00, Frokost: Undervejs på ruten
Overnatning: Brandberg White Lady Lodge (telte, fælles vaskefacibiliteter med varmt vand. Bar).

DAG 14: Cape Cross Seal Colony and Swakopmund, Namibia (BL)

I dag skal vi besøge den berømte stenmalerier kaldet “White Lady” som ligger i Brandberg. Herfra går turen vestpå krydsende ørkenområde for at nå til den kolde vestkyst ved Atlanterhavet. Vi følger kystlinien på vej til Swakopmund og besgøer Afrikas største sælkoloni ved Cape Cross - her kommer du så tæt på at hverken telelinse til kameraet eller kikkert er nødvendigt.
 
 
Afstand: 270 km, Afgang: 08h00, Frokost: Cape Cross Sælkoloni
Overnatning: Villa Wiese, Swakopmund (Værelser med en-suite badeværelser. Restaurant, bar, vaskeriservice og internetcafé i byen)Dag 15: Swakopmund, Namibia (B)

Vi har i dag muligheden til at udforske denne kunstneriske tyske by både dag og nat. Der er mange aktiviteter her: du kan prøve faldskærmsudspring, sand boarding, quad biking og sågar tage på fisketur.

Afstand: 0 km (Dagen bruges til afslapning), Frokost: Swakopmund
Overnatning: Villa Wiese, Swakopmund (værelser med en-suite badeværelser. Restaurant, bar, vaskeriservice og internatcafé i byen)


Dag 16: Namib Naukluft National Park og Kuiseb Canyon, Namibia (BLD)

I dag bruges til at se det golde og til tider klippefyldt landskab i området Namib Naukluft Nationalpark. Når vi ankommer til Hammerstein Lodge sætter vi campen op under åben himmel og nyder en flot aften i stjernernes skær.

Afstand: 332 km, Afgang: 10h00, Frokost: Namib Naukluft Nationalpark
Overnatning: Hammerstein Lodge Campsite (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand. Bar og swimming pool).Dag 17: Sesriem & Sossusvlei, Namibia (BLD)

Vi besøger verdens højeste sandklitter ved Sossusvlei. Der er mulighed for at tage en shuttlebus til klitterne (vejl. pris er ZAR 95 pr. person for transfer fra parkeringsområdet Dead Vlei til Sossusvlei).
Når solen går ned der her det mest spektakulære syn med klitter i den mest fantastiske røde farve. Disse kan blive over 300 meter høje og er absolut et fantastisk syn. Er vi heldige er der til om med vand i søen (sø = vlei).

Afstand: 120 km, Afgang: 05h00, Frokost: Frokost ved poolen ved Sesriem Camp
Overnatning: Hammerstein Lodge Campsite (telte, fælles vaskemuligheder med varmt vand. Bar og swimming pool).


Dag 18: Fish River Canyon, Namibia (BLD)

Efter en lang køretur ankommer vi til Fish River Canyon og sætter her vores camp op ved stedet Canon Road House. Senere om aftenen nyder vi endnu en af de smukke afrikanske solnedgange med den flotteste udsigt man overhovedet kan tænke sig.

Afstand: 650 km, Afgang: 08h00, Frokost: Undervejs på ruten til Hobas
Overnatning: Canon Road House Campsite (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand. Swimming pool og mindre butik).


Dag 19: The Orange River, Namibia (BLD)

Vi forlader Hobas om morgenen mod vores camp på bredden af Orange River - floden som også udgør grænsen mellem Sydafrika og Namibia. Her kan I slappe af i vandet som blandt andet er stedet hvor man har fundet de berømte diamanter i området.

Afstand: 141 km, Afgang: 10h00, Frokost: Undervejs på ruten til Orange River
Overnatning: Felix Unite River Camp ved Orange River (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand. Vaskeriservice og bar).


Dag 20: Kanotur på Orange River (floden), Namibia (BLD)

Dagens eneste rejseform er med - kano. Læg benene op og slap af mens kanoen følger med strømmen - pas dog på strømmen.

Afstand: 20 km (på floden)
Frokost: langs bredden af Orange River
Overnatning: Felix Unite River Camp ved Orange River (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand. Vaskeriservice og bar).


Dag 21: Sydafrikas vestkyst og Namaqualand blomsterne, Sydafrika (BLD)

Vi krydser grænsen til Sydafrika og kører sydpå langs kysten. Hvis du rejser om foråret vil du se et fantastisk blomstertæppe af vilde blomster i den kendte Namaqualand region. Og før du ved af det er vi allerede kommet frem til Cedarberg Mountains hvor vi skal være den sidste nat.

Afstand: 511km, Afgang: 08h00, Frokost: langs vestkysten i Sydafrika
Overnatning: Gecko Creek (telte, fælles vaskefaciliteter med varmt vand. Bar).


Dag 22: Cedarberg Mountains / Cape Town, Sydafrika (BL)

En dags kørsel gennem bjergene tager os til den sidste destination nemlig Cape Town; vi stopper ved stranden ved Atlanterhavet hvor vi kan se det flotte Table Mountain på den anden siden af bugten.

Afstand: 250 km, Afgang: 11h00, Frokost: Bloubergstrand (West Coast) med en fantastisk udsigt over Table Mountain.
Overnatning: Lady Hamilton Hotel (Værelser med en-suite badeværelser. Restaurant, bar og swimming pool)

Dag 23: Turen afsluttes (B)

Turen slutter efter morgenmaden denne morgen. Transfer til lufthavnen kan arrangeres på forespørgsel.


Dag 24 og 25: Mulighed for yderligere tilvalg - dag 24 og 25

Dag 24: Cape Point Tur
The day is spent exploring the Cape Peninsula. Visiting Hout Bay on the Atlantic coast before heading off to Cape Point for lunch. In the afternoon we head back via the Penguin colony on the Indian Ocean and then end off the day having sundowners overlooking Cape Town.
Afgang: 08h45, Retur: 17h00

Dag 25: Cape Wine Tour    
Vi besøger vinlandet i Stellenbosch hvor vi smager vin fra forskellige vingårde. Frokost er inkluderet.
Afgang: 08h45, Retur: 17h00


Turens pris er pr. person vejl. DKK 20.625
Inkl. flybilletter, skatter/afgifter
Hertil kommer lokal betaling ZAR 1.950 svarende til DKK 1.475
Forbehold for prisændringer, eksempelvis på grund af valutaændringer.Kontakt os

Navn & antal rejsende*
Tlf.*
E- mail*
Adresse
Post nr. og By *
Afrejsedato
Fritekst til din rejse[Send]
Mitt Afrika ApS Tlf.: 0045 7448 6420 info@visitafrica.dk
Skovhøj 35 Høruphav DK-6470 Sydals. CVR nr. DK28677227. Rejsegarantifonden nr. 1876.

 

Based on SEEEMS.CMS