visitafrica.dk
safari i afrika

SYDAFRIKA GARDEN ROUTE

- familietur fra Cape Town langs den smukke Garden Route - 12 dage


Cape Town rejse

Højdepunkter;

Cape Town, Two Oceans Aquarium, Cape Point, Ostrich Farm, Garden Route, Knysna, Monkeyland, Birds of Eden og Addo Elephant Park.

Afrejse alle dage.

Pris fra vejl. 12.900,00 DKK pr. person inkl. fly, skatter og afgifter.
Børn u/12 fra vejl. 8.750,00 DKK pr. barn inkl. fly, skatter og afgifter - børn u/2 år gratis.
Lejebil - gruppe B VW Polo eller lignende

Prisen inkluderer ikke;
Rejseforsikring, evt. afgifter i lufthavnen, yderligere overnatninger, drikkevarer, drikkepenge, transport, entré (ca. 500 kr. pr. person), depositum på bil.

Prisen inkluderer;
Måltider, overnatning med morgenmad, billeje - gruppe B VW Polo eller lignende. Fly tur/retur inkl. skatter og afgifter (prisen kan variere alt efter ledige pladser), handling fee.


  DAG 1: Afrejse fra Danmark

  DAG 2:  Port Elizabeth til Addo Nationalpark

  Ved ankomst til Port Elizabeth lufthavn går I til Europcar for at hente jeres lejebil og kører herfra til Addo Elephant Park. Allerede nu er ferien forlængst begyndt, Afrikas lyde er helt fortryllende når I kører til Addo Elephant Nationalpark og stedet er hjemsted for mere end 450 elefanter. I finder selvfølgelig også bøfler, sort næsehorn, mange antilopearter og flere andre dyrearter.

  Afstand: 60 km    
  Overnatning: Addo Rest Camp (Hytter med eget bad) el. lign.


  Cape Town rejse
  DAG 3: Addo National Park (B)

  Dagen i dag er til egen disposition.

  I kan vælge at besøge Kenton ved Sea Beach tæt ved eller måske besøge et privat vildtreservat. Det er også muligt at tage på safari i Addo Nationalpark eller blot slappe af (udflugter ej inkluderet i hovedprisen).

  Afstand: +/- 50 km
  Overnatning: Addo Rest Camp (Hytter med eget bad) el. lign.
  DAG 4: Addo Nationalpark til Plettenberg Bay (B)

  I dag går turen videre ad den smukke og maleriske Garden Route til Plettenberg Bay. Garden Route er kendt verden over og strækker sig langs den sydlige kyst i Sydafrika fra Slang River ved Heidenberg østpå til Tsitsikamma Forest og Storms River. Langs kysten ligger byer - store såvel som små landsbyer - hver med deres helt egen stemning og egne kendetegn.

  Afstand: 285 km
  Overnatning: Piesang Lodge el. lign. (Værelse med eget bad)  DAG 5: Plettenberg Bay (B)

  Efter morgenmaden foreslår vi et besøg i Knysna Elephant Park. Daglige afgange inde i parken hver halve time fra kl. 8.30 til 16.30 fra infocenteret samt fra rummet hvor man kan se videoovervågning af elefanterne.

  Man køres til elefanterne på en traktor med vogn hvor de her får mulighed til både at røre, fodre og fotografere giganterne. Elefanterne elsker at spise så glem ikke spanden med elefantføde. Der er intet hegn til at forstyrre øjeblikket. Herefter køres retur til infocentret hvor man blandt andet finder både en fin elefant souvenirshop og en restaurant.

  Om eftermiddagen vil vi anbefale et besøg til Monkeyland Primate Sanctuary. Her bliver gæsterne eskorteret af erfarne rangers og kan forvente at se mange abearter såvel som mange forskellige fugle. Efter indtrykkene fra dagen er det tid til afslapning og  dette kan fint gøres på den solrige terasse.   
   
  Afstand: 50 km
  Overnatning: Piesang Lodge el. lign. (Værelse med eget bad)


  Cape Town rejse
  DAG 6: Plettenberg Bay til Oudtshoorn (B)

  I dag går turen så til Sydafrikas strudsehovedstad - Oudtshoorn hvortil I kommer via Outeniqua Pass (et bjergpas). Der er check in på De Zeekoe Guest Farm. Herfra den stille dal ved Olifantsrivier er der en storslået udsigt over Swartberg bjergene. De grønne græsplaner og den fristende pool er klar til at tage imod dig og
  familien.  

  Afstand: 155 km
  Overnatning: De Zeekoe Guest Farm (værelser with eget bad) el. lign.


  Cape Town rejse
  DAG 7: Oudtshoorn (B)

  I dag kan I besøge Cango Wildlife Ranch og en strudsefarm. The Wildlife Ranch er et sted hvor truede dyrearter opfostres. Dette gepardcenter tilbyder gæsterne den sjældne mulighed og få lov til at komme helt tæt på geparderne.
  Hele familien vil nyde oplevelsen af krokodiller, gepard og bengalske tigerunger på nært hold. For den mere eventyrlystne kan man få lov til at røre en gepard, komme helt tæt på en tigerunge, få en pythonslange hængende om halsen og til og med dykke med Nil krokodiller....

  Afstand: +/- 30 km
  Overnatning: De Zeekoe Guest Farm (værelser with eget bad) el. lign.
  Cape Town rejse
  DAG 8: Oudtshoorn til Cape Town (B)

  I dag kører I afsted tidligt mod Cape Town - ved ankomst check in på hotellet. Hotellet ligger perfekt og med nem adgang fra hotellet til centrum.
  Her er et mix af butikker, restauranter, barer og små gadecaféer lige i nærheden. Alle 78 værelser har eget badeværelse, klimakontrol, safe box, tv og telefon. Udsigt fra værelserne til enten byliv, gårdhave eller mod Table Mountain.

  Der er altså herfra gode muligheder for at se Cape Towns mange seværdigheder såsom V&A Waterfront (havnepromenade), Table Mountain, Robben Island (hvor Nelson Mandela sad fængslet), Winelands (vindistrikt), Kirstenbosch Gardens (Botanisk have) og Cape Point.

  Afstand: 425 km
  Overnatning: Lady Hamilton (Familieværelser med eget bad) el. lign.

  Cape Town rejse
  DAG 9: Cape Point Tour (B)

  I dag har I muligheden til at udforske både Cape Point og Kirstenbosch Gardens.
  Efter morgenmaden går turen først til Cape Point - det sydvestligste punkt i Afrika. Mærk den fantastiske friske luft direkte fra Atlanterhavet. Her mødes den kolde luft fra vestkysten med den varme luft fra øst. Med et af de højeste klippevægge i verden (249 meter over havet) er dette et syn man husker for altid.
  Efterfølgende råder vi jer til at besøge stedet hvor de afrikanske pingviner holder til ved Boulder’s  Beach.

  Afstand: 100 km
  Overnatning: Lady Hamilton (Familieværelser med eget bad)
  el. lign.


  Cape Town rejse
  DAG 10: Cape Town (B)

  Dagen i dag kan bruges nøjagtig som I ønsker. Vi har dog mange gode forslag;
  Besøg havnepromenaden V&A Waterfront, tag turen med kabelbanen (vejrafhængig) op på Table Mountain (Taffelbjerget), beøsg Robben Island (hvor Nelson Mandela sad fængslet), Winelands (vindistrikt).
  Eftermiddagen kunne I evt. bruge i Kirstenbosch Gardens (Botanisk have). Her findes enormt mange smukke og forskellige blomster og det er et flot og farvestrålende syn med Table Mountain i baggrunden. Man er meget velkommen til at medbringe sin egen picnickurv til at indtage på en af velholdte græsplæner.

  Brug evt. eftermiddagen på Two Ocean’s Aquarium - her oplever man blandt andet forskelligheden af livet i Atlanterhavet og i det Indiske Ocean og det er ikke så mærkeligt at akvariet er blevet én af de største attraktioner i Cape Town. Især børnene vil elske det.

  Afstand: 40 km
  Overnatning: Lady Hamilton (Familieværelser med eget bad)
  el. lign.
  Cape town safari
  DAG 11: Turen afsluttes (B)

  Turen afsluttes efter morgenmaden og der er senere på dagen afrejse hjem.

  DAG 12: Hjemkomst
  Hjemkomst.
  Kontakt os

  Navn & antal rejsende*
  Tlf.*
  E- mail*
  Adresse
  Post nr. og By *
  Afrejsedato
  Fritekst til din rejse  [Send]

  Mitt Afrika ApS Tlf.: 0045 7448 6420 info@visitafrica.dk
  Skovhøj 35 Høruphav DK-6470 Sydals. CVR nr. DK28677227. Rejsegarantifonden nr. 1876.

   

  Based on SEEEMS.CMS