visitafrica.dk
safari i afrika

Sydafrika "World in One Country"

 
 
 
22 dage -
Safari fra Johannesburg til Cape Town gennem Sydafrika og Swaziland.

 Højdepunkter: Mpumalanga, Panorama Route, Kruger National Park, Swaziland, Zululand, Drakensberg Mountains, Garden Route & Karoo, Cape Town.


Afrejsedatoer:

Afrejse skrevet med rødt er kun med tysktalende guide

 Januar 
13
    Juli
21
 Februar
 04
 25
 August
04
11
 Marts  17  September 01
13
 April 
07
28
   Oktober   06
 13
 Maj 19
 November  04
 24
Juni
03
30
   December  16Dag 1
Afrejse Danmark/ Norge

Dag 2: Johannesburg (D)
Transfer fra lufthavnen ved ankomst til Johannesburg.
Middag om aftenen inkluderet.
Overnatning: Protea Hotel Balalaika (el. lignende)

DAG 3: Johannesburg til Mpumalanga, Sydafrika (LD)
Turen starter ud fra Johannesburg kl. 06.30 hvor der køres østpå mod området Mpumalanga. Dette er et landskab karakteriseret af bjerge, bjergpas med panoramaudsigt, dale, vandfald og skov. Vi skal bo den første nat i den gamle guldgraverby Pilgrims Rest – en hel by som et levende museum der viser hvordan livet var tilbage i år 1873. Vi udforsker byen og besøger vandfaldet Mac Mac Falls.
Afstand; 500 km, Overnatning; Mount Sheba Hotel el. lignende


DAG 4 – 5: Kruger National Park, Sydafrika (BLD, BLD)
Denne morgen skal vi have et stop ved udsigtspunktet “God’s Window” før vi rejser mod Kruger Nationalpark. Her er der safari – spændende kørsel i parken som giver os mulighed for at se the Big 5. Løve, elefant, næsehorn og andre dyr finder du her i den store flotte nationalpark og afrikanske vildnis. Tidlig morgen & eftermiddag køres safari for at komme tæt på de vilde dyr. Vi overnatter to nætter på Nkambeni Telt Lodge
Afstand; 200 km, Overnatning; Nkambeni Telt Lodge

DAG 6 -7: Kingdom of Swaziland (BLD)
Det bjergrige kongerige Swaziland, ledet af King Mswati III, er et af de tre monarkier I Afrika. Indbyggerne er stolte af deres traditioner, levemåde og kultur. Vi tilbringer to nætter ved Forester’s Arms som ligger ideelt til når vi skal udforske mere af det majestætiske kongerige!
Efter middagen på dag 5 skal vi overvære en traditionsrig swazi dans.
Afstand; 150 km, Overnatning; Forester’s Arms Hotel.

DAG 8 - 9: Zululand, Sydafrika (BLD)
Efter et besøg på et lokalt marked tæt ved Mbabane, hvor de lokale sælger håndværk kører vi igen ind i Sydafrika. Vi tilbringer to nætter ved Bonamanzi Game Ranch. Det ligger idyllisk i hjertet af Zululand på det privatejede område Bonamanzi på 4000ha som også er kendt for at være et af de flotteste fuglereservater i Sydafrika. Med grænsen op til søen Lake St. Lucia og med Hluhluwe floden løbende gennem dette flotte stykke paradis på jord er det ikke vanskeligt at se hvorfor Bonamanzi sagtens lever op til sit dets zulunavn: ”Look!Water!”
På dag 8 har vi en safaritur om morgenen og om eftermiddagen en båd cruise – en virkelig flot tur på den maleriske Hluhluwe flod hvor vi helt sikkert får mange dyr at se – specielt mange flotte fuglearter.
Afstand; 350 km, Overnatning; Bonamanzi Game Ranch

DAG 10 - 11: Drakensberg Mountains, Sydafrika (BLD)
Så går turen længere mod syd til Drakensberg (Dragon Mountains). Vi bor i området to nætter og har blandt andet tid til gåture langs smukke bjergstier, se på bushman klippemalerier eller blot at nyde området fantastiske udsigt. Vi bor 1 nat på Little Switzerland som er en uforglemmelig oplevelse – omgivet af de storslåede Drakensberg Mountains, floder, glinsende vandfald og skove – stilheden omgiver hele området. Anden nat flytter vi til Sani Pass Hotel sydligere, dette hotel ligger i den smukke Mkhomazana dal ved foden af Sani passet.
Afstand; 450 km, Overnatning; Little Switzerland (dag 9) og Sani Pass hotel (dag 10).

DAG 12-13: Wild Coast, Sydafrika (BLD)
Over bølgende bakker, forbid Xhosa landsbyer – turen går nu videre til den vilde kyst. Vi har en overnatning ved kysten i gåafstand fra stranden. Delfiner ses ofte her i bølgerne. Den næste er til egen disposition og der er mulighed for at udforske området til fods, besøge lokale landsbyboere og lære mere om Xhosa kulturen eller blot at slappe af på stranden.

Afstand; 490 km, Overnatning; Hole in the Wall Campsite (hytter med en-suite badeværelser. Bar og restaurant. Tæt ved stranden)


DAG 14-15: Addo Elephant National Park, Sydafrika (BLD)
I dag besøger vi Addo Elephant National park – en successhistorie. Her finder I en nationalpark som tilbyder et unikt dyreliv og er berømt for arten Addo elefanten. Vi tager på safari ud i parken for at finde elefanterne, blanck rhine, løve, bøffel og leopard. Om aftenen følger vi med I dyrelivet I nærliggende vandhul hvor vi I lysets skær ser mange nattedyr komme for at slukke tørsten. 

Afstand; 450 km, Overnatning; Addo Elephant Restcamp (hytter med en-suite badeværelser. Bar & restaurant)


DAG 16-17: Tsitsikamma, Sydafrika (BLD)
Vildtvoksende Tsitsikamma skove omgiver campsiten ved mundingen af Storms River og der er gåture op til Storms River Gorge samt langs den stenede kystlinie. Også mulighed her for verdens højeste bungee jump (ej inkluderet i prisen). Hval ses i sæsonen juli til november.

Afstand; 260 km, Overnatning; Storms River (hytter med en-suite badeværelser)


DAG 18: Karoo, Sydafrika (BLD)
Efter vi har besøgt ‘The Heads’ i Knysna – en by beliggende ved en stille og fredelig lagune rejser vi videre over Outeniqua bjergene til området Little Karoo. I Oudtshoorn besøger vi de berømte Cango Caves (drypstenshuler). Vi sover I camp udenfor byen Oudtshoorn og nyder vores sidste nat under afrikansk stjernehimmel.

Afstand; 400 km, Overnatning; De Hoek (hytter med en-suite badeværelser. Swimming pool & cafeteria)


DAG 19 – 20: Cape Town, Sydafrika (B)
Et besøg I Stellenbosch med vinsmagning og en tur I vinkælderen.
Gå på opdagelse i Cape Town - the ‘Mother City' har utrolig mange attraktioner;  besøg Cape Point, the Cape of Good Hope, Chapman’s Peak drive, havnen ved Hout Bay, nyd de berømte strande og Victoria & Alfred Waterfront. Mulighed for besøg på Robben Island hvor Nelson Mandela sad fængslet (ej inkluderet i prisen). Middagen kan indtages på en af stedets mange lokale restauranter (ej inkluderet I prisen).

Afstand; 410 km, Overnatning; Hotel eller Lodge i Cape Town (værelser med en-suite badeværelser. Beliggenhed tæt ved restauranter & butikker)

 


DAG 21: Cape Town, Sydafrika (B)
Sidste morgen skal vi op på byens vartegn Table Mountain og beundre udsigten ud over Table Bay og Cape Town. Eftermiddagen er til egen disposition - den sidste shoppingtur eller afslapning på en strand. Turen slutter kl. +/-18.00 på hotellet.

DAG 22: Hjemkomst Danmark/ NorgeInkluderet I prisen


 • Fly tur/retur Danmark inkl. skatter / afgifter
 • Handling fee
 • Transfer til/fra lufthavnen i Johannesburg/Cape Town
 • 6 nætter overnatning på hoteller/hytter
 • 12 nætter overnatning camping
 • adgangsgebyrer, parkafgifter
 • professsional guide (engelsk/ evt. tysktalende guide)
 • Måltider som nævnt i turbeskrivelsen
 • Transfer i minibus

  Måltider:

  B – morgenmad    L – frokost     D – middag

Ej inkluderet I prisen

 • Forsikring
 • Div. lufthavnsskat for afrejse
 • Drikkevarer
 • drikkepenge
 • visum
 • Udgifter af personlig karakter såsom vask af tøj samt desuden alt som ikke omtales i selve turbeskrivelsen


Vejledende pris;


Pris pr person (v/ 2 personer) inkl. fly tur/retur, ekskl. skatter og afgifter (økonomiklasse, T-klasse  KLM).


Voksen pr. person:            vejledende pris 22.900,00 DKK

 
Kontakt os

Navn & antal rejsende*
Tlf.*
E- mail*
Adresse
Post nr. og By *
Afrejsedato
Fritekst til din rejse[Send]
Mitt Afrika ApS Tlf.: 0045 7448 6420 info@visitafrica.dk
Skovhøj 35 Høruphav DK-6470 Sydals. CVR nr. DK28677227. Rejsegarantifonden nr. 1876.

 

Based on SEEEMS.CMS