visitafrica.dk
safari i afrika

Afrejse
 
Ved ankomst bliver du mødt af guiden i lufthavnen og herefter transporteret til vores lodge i Windhoek. Vær dog opmærksom på at de daglige afgangstider kan ændres eksempelvis efter årstiden og uforudsete omstændigheder.
Guiden bekræfter det nøjagtige afrejsetidspunkt aftenen før.
 
Transport
 
Vores samarbejdspartner kører Toyota Landcruisers eller andre passende biler med alt udstyr, comfort, vinduer og musik i bilen. En off-road trailer har et fuldt udstyret køkken. Al baggage bliver undervejs pakket i traileren eller på taget for at sikre maximum komfort inde i bilen.
Overnatning
 
Overnatning for camping sker i 3-personers spidstelte 2,5 m x 2,5 m x 1,8m. Her sover man to personer. Teltene har indbygget myggene, vindue og dør og sovemadrasser. Campsites har alle bruser, toilet og rindende vand (hvis ikke andet er nævnt). De nævnte overnatningsmuligheder er kun retningslinier. Der vil evt. ske ændringer hvilket altid i så fald vil blive samme standard.

Overnatning i hytter, lodges eller telt camps sker på udvalgte sites som ligger i sikre områder og nær lokalbefolkningen. Alle har en-suite badeværelser.
Valuta
 
Kunderne anbefales at medbringe nok valuta til dækning af private køb, alkohol-holdige drikkevarer, drikkepenge etc.
Namibian Dollar og South African Rand (ZAR) er mest praktisk og anbefales. Der er bankautomater samt mulighed for at veksle valuta i de største byer vi passerer. Internationale kreditkort og rejsechecks bliver accepteret stort set alle steder.

Måltider
 
Alle måltider bliver organiseret af guiden og tilberedes af guiden med hjælp fra gruppen (ved udvalgte ture). Måltiderne er nærende og vi køber friske råvarer undervejs med indflydelse fra gruppen selv. Hvis en gæst har specialkost, skal dette oplyses før afrejsen.
 
Førstehjælp
 
Guiderne kan førstehjælp og der er naturligvis førstehjælpssæt med i bilen. Der bør tages medicin for Malaria (forebyggende) før og under rejsen efter egen læges anvisning. Hør også egen læge omkring anden nødvendig vaccine.
 
Soveposer
 
Soveposer kan lejes til et gebyr på USD 30 / Euro 25 for hele turen.

Baggage

Maximum baggage tilladt på denne tur; 12 kg.
Vi har fastsat denne grænse da eksempelvis en overlæsset bil kan udgøre en sikkerhedsrisiko for gæsterne og guiden. De 12 kg er ikke inklusiv kamaraudstyr og en mindre rygsæk. Vi beder om at gæsterne har en blød taske med og ikke en kuffert. Der er vaskemulighed undervejs og det er derfor ikke nødvendigt med mange sæt tøj. Maximumgrænsen skal overholdes.
 
Forsikring
 
Alle rejsende skal selv have en forsikring som dækker blandt andet deres personlige ejendele på ture samt medicinomkostninger. Dette skal ordnes før hjemlandet forlades.

Deltagelse i opgaver
 
Turen the Pure Namibia Tour er det vi kalder en halv-deltagelses camping safari. Det betyder I korte træk at gæsterne hjælper med til nogle opgaver såsom f.eks. at sætte campen op (telte, stole, borde) og nedtage dette, pakke/pakke bilen ud og at hjælpe til ved madlavning og opvask.
 
Visum
 
Det er gæstens eget ansvar at få visum før afrejse hjemmefra.
Tøj etc.
 
Shorts, lette bukser/jeans, badetøj, sandaler, t-shirts, solhat, vindjakke.
Varmt tøj (maj til august), langærmet bluse(r).
Pude, evt. sovepose, håndklæde, solcreme, myggebalsam.
Kamera, gode gåsko, lommelygte & batterier, vandflaske.
Based on SEEEMS.CMS