visitafrica.dk
safari i afrika


Information før afrejsen

Overnatning før/efter turen:
Der kan arrangeres overnatning i forlængelse af turen ved forespørgsel.

Standard værelse, Amadeus Garden Guest House (Victoria Falls) Fra EUR 59 pr. person i dobbeltværelse (inkl. morgenmad) Fra EUR35 pr. person tillæg for enkeltværelse (inkl. morgenmad)
 Airport Transfer – én vej (Amadeus Garden, Victoria Falls) EUR12 pr. person (baseret på minimum 2) (inkluderet)
 
Afrejse:
Første aften vil der være et informationsmøde med guiden – dette sker kl. 18.00 på Amadeus Garden Guest House. Det er meget vigtigt at man deltager heri for ikke at gå glip af vigtig information. Der vil blive bestilt transfer hvis man overnatter et andet sted.
 
Transport:
Vores samarbejdspartner kører Toyota Landcruisers eller andre passende biler med alt udstyr, comfort, vinduer og musik I bilen. En off-road trailer har et fuldt udstyret køkken. Al baggage bliver undervejs pakket i traileren eller på taget for at sikre maximum komfort inde i bilen.
 
Overnatning:
Overnatning er enten i nationalparker, ved bredden af en flod eller andre interessante steder. Overnatning kan være et mix af lodges, hytter og faststående teltcamps. De allerfleste har eget privat badeværelse med bruser og toilet mens der andre steder benyttes er fælles badefaciliteter. Mange steder er der bar og/eller swimmingpool.
 
Valuta:
Kunderne anbefales at medbringe nok valuta til dækning af private køb, souvenirs, alkohol-holdige drikkevarer, drikkepenge etc. US Dollars, Pund Sterling og Botswana Pula er mest praktisk og anbefales.
 
Måltider:
Alle måltider bliver organiseret af guiden nogle enkelte aftener så man spiser rundt om bålet. Ellers indtages de i gruppen på stedets restaurant. Måltiderne er nærende og hvis en gæst har specialkost, skal dette oplyses før afrejsen.

Førstehjælp:
Vores guider kan førstehjælp og vi har naturligvis førstehjælpssæt med i bilen. Der bør tages medicin for Malaria (forebyggende) før og under rejsen efter egen læges anvisning. Hør også egen læge omkring anden nødvendig vaccine.

Baggage:
Maximum baggage tilladt: 12 kg. Vi har fastsat denne grænse da eksempelvis en overlæsset bil kan udgøre en sikkerhedsrisiko for gæsterne og guiden. De 12 kg er ikke inklusiv kameraudstyr og mindre rygsæk. Vi beder om at gæsterne har en blød taske med og ikke en kuffert. Der er vaskemulighed undervejs og det er derfor ikke nødvendigt med mange sæt tøj. Maximumgrænsen skal overholdes.

Forsikring:
Det er tvungen for alle rejsende at have en forsikring som dækker blandt andet deres personlige ejendele på ture samt medicinomkostninger. Dette skal ordnes før hjemlandet forlades.

Huskeliste:
Shorts, kamera, gode gåsko, lette bukser/jeans, badetøj sandaler, T-shirts, solhat,
vindjakke, Varmt tøj (Maj – August), langærmet bluse(r) håndklæd, sovepose, lommelygte & batterier, vandflaske, pude, solcreme, myggebalsam

Deltagelse I opgaver:
Turen the Botswana Wildlife Breakaway Safari kræver ingen deltagelse fra gæsterne.

Visum:
Det er ingen visum til Zimbabwe, Namibia og Botswana som behøves hjemmefra før afrejse hjemmefra. Vi giver gerne yderligere information om dette men husk at checke www.um.dk i god tid før afrejse om der skulle være nye oplysninger.

Lokal betaling:
På de fleste safarier skal lokalbeløbet betales til guiden før turen starter. Lokalbeløbet dækker udgifter langs vejen såsom indgang til nationalparker, udflugter og aktiviteter såvel som brug af lokale guider. Hermed har guiden som følger jer penge til direkte betaling hvilket er med til at sikre det afrikanske samfund.

Aktiviteter ved Victoria Falls:
13 Minute Helicopter Flight, $130.00 (25 min. $250.00)
Boma Dinner, $45.00
Sunset Cruise, $45.00
Bungee Jump, $132.00
Half Day Elephant Back Safari, $120.00
Elephant Interaction with breakfast or lunch, $121.00
Half Day Canoeing, $110.00 (full day $125.00)
Half Day Rafting, $120.00 (full day $130.00)
Half Day Lion Walk, $130.00
Lion Cub Interaction, $65.00
Wildlife Conservation and Awareness Safari, $75.00

Based on SEEEMS.CMS