visitafrica.dk
safari i afrika

Khwai Bedouin Camp

Mokoro

Højdepunkter; Maun, mokoro udflugt, Khwai River safari – både dag og aften, Moremi Game Reserve

Gruppe størrelse:
Minimum 2 og maksimum 12 personer
Type Safari: Botswana Safari med lodge overnatning
Bil: 4x4 Land Cruiser
 
Afrejsedatoer  (tillægsdage tur/retur DK/N)
- denne tur har afrejse alle dage ved minimum 2 personer.  

Khwai Bedouin Camp

Safari i Botswana
DAG 1 - Maun, Botswana

Ved ankomst til Maun lufthavn bliver I afhentet og kørt til jeres overnatningssted. Eftermiddagen er til egen disposition, til at slappe af efter turen ned, ved poolen eller har I lyst til udflugter kan dette også lade sig gøre (tilvælges). Man kan evt. tilkøbe en flyvetur over Okavango Deltaet som er en utrolig flot oplevelse.

Overnatning: Thamalakane River Lodge eller lignende (hytter med en-suite badeværelse. Swimmingpool og bar).
_____________________________________________
Evt. Tilvalg - Moremi Air – Flyvetur over Deltaet
3 Passagerer 1 time P2030.00 45 min P1520.00
5 passegerer 1 time P2570.00 45 min P1930.00
7 passegerer 1 time P3530.00 45 min P2650.00
Priserne herover inkluderer ikke en departure tax på 50 Pula per person. Priserne er opført i Botswana Pula og med forbehold for prisændringer.


Mokoro trip
Dag 2: Maun til Khwai River, Botswana (BLD)
 
Efter en dejlig morgenmad bliver I hentet af jeres Botswana guide (Lokal) som tager jer med på en kort køretur til mokoro stationen. Herfra bliver der bådtur – I skal ud og sejle/flyde i de store flotte kanoer (en Mokoro er en udhulet træstamme) – gennem tyk vegetation i Okavango delta. Her vil I opleve fantastisk natur, enormt fugleliv og selvfølgelig vilde dyr. Til forskel fra andre deltaer flyder denne helt ind i Kalahari ørkenen uden at komme til kysten.
Efter en helt igennem flot tur, køres i igen til campen, her venter en udsøgt middag og herefter en aftensafari i bil. En aftensafari giver rig mulighed for at se en masse natdyr som man ellers ikke så tit får øje på om dagen.
 
Kørsel: 110 km, Afgang: 08h00, Frokoststop: Khwai River region
Overnatning: Khwai Bedouin Camp eller lignende (halv-faste teltcamp med en-suite badeværelser. Bar og restaurant område).

Khwai game drive
Dag 3: Khwai River, Botswana (BLD)
 
Dagen I dag bruges I Khwai området. Der er morgensafari hvor de vilde dyr er active og her venter jer noget af en storslået safarioplevelse. Om eftermiddagen køres der en safaritur mens solnedgangen kan nydes og også her er der mulighed for at se de mange dyr som oftest skues i dette område. Khwai er kendt for sin store koncentration af pattedyr og stedets beliggenhed gør at dyr som elefanter, bøfler, løver, leoparder etc. Findes her. Mange flotte fugle vil I også få at se.
 
Kørsel: 150 km, Afgang: 07h00, Frokoststop: Undervejs på ruten eller på Khwai Bedouin Camp.
Overnatning: Khwai Bedouin Camp eller lignende (halv-faststående teltcamp med en-suite badeværelser. Bar og restaurant område).

Safari i Botswana
Dag 4: Moremi Game Reserve, Botswana (BLD)
 
Efter at have udforsket Khwai området er der afgang ind I det kendte moremi reservat – kendt for at være ent reservat med de mest varierede og smukke reservateter i Afrika og hidtil ukendte koncentration af vilde dyr. Dagen bruges til safari i Moremi reservatet som udover dyrene også har et fantastisk planteliv – stedet er simpelthen et ”must see” for en Botswana safari. Moremi har natur der varierer fra akacie sletter, flodsletter, laguner og tør savanne for bare at nævne nogle.
Efter et par dage med fantastiske safari oplevelser går turen retur til Maun.
 
Kørsel: 150 km, Afgang:07h00, Frokoststop: Inde i Moremi Game Reserve
Overnatning: Thamalakane River Lodge eller lignende (hytter med en-suite badeværelse. Swimmingpool og bar).

end of tour
Dag 5: Turen slutter (B)
 
Efter morgenmaden og afhængig af jeres flytid, bliver I kørt til maun lufthavn for videre tur. Velkommen tilbage til Botswana.Turen inkluderer: Al transport i fuldt udstyret 4x4 safari bil, safari som nævnt, måltider og aktiviteter som nævnt, park indgangsafgifter, erfaren lokal guide og chauffør, flybilletter.
 
Turen inkluderer ikke: mulighed for flyvning hen over deltaet, rejseforsikring, overnatning før og efter, alle drikkevarer, drikkepenge og egne fornødenheder.
 
Pris i alt pr. person;
2-3 personer – DKK ---
4+  personer – DKK ---
- under opdatering -  Kontakt os

Navn & antal rejsende*
Tlf.*
E- mail*
Adresse
Post nr. og By *
Afrejsedato
Fritekst til din rejse[Send]

Mitt Afrika ApS Tlf.: 0045 7448 6420 info@visitafrica.dk
Skovhøj 35 Høruphav DK-6470 Sydals. CVR nr. DK28677227. Rejsegarantifonden nr. 1876.

 

Based on SEEEMS.CMS