visitafrica.dk
safari i afrika

CAPE ADVENTURE GARDEN ROUTE

- flot rundtur Garden Route


map

Afrejsedatoer; Hver onsdag og søndag fra Cape Town i perioden januar til april, september til december. Kun onsdage fra Cape Town i perioden maj til august. (Det vil sige som minimum afrejse dagen før fra DK).
 
Højdepunkter; Oudtshoorn, Cango Caves, Strudsefarm, Knysna, Plettenberg Bay, Tsitsikamma Nationalpark, Hermanus, Vinsmagning, Stony Point med Pingviner
 
Pris fra 12.990 DKK pr. person inkl. fly, skatter og afgifter.

Prisen inkluderer ikke;
Rejse og afbestillingsforsikring, ekstra overnatning før og efter udover de som er nævnt, yderligere tilvalg af aktiviteter, drikkevarer, drikkepenge og andre personlige fornødenheder.
 
Prisen inkluderer;
Fly tur/retur Danmark inkl. Skatter, afgifter og udstedelse af billet, overnatninger som nævnt, al transport i fuldt udstyret bil, udflugter som nævnt, måltider som nævnt (morgenmad på denne tur), park indgangspriser og erfaren lokal guide/chauffør (engelsk-talende).
 
Måltider;
B= morgenmad, L= frokost, D = middag.

Oudtshoorn

Dag 1: Afrejse fra Danmark med ankomst enten aften med en ekstra overnatning (ej inkl.) eller ankomst tidlig næste morgen.  

Dag 2: Cape Town til Oudtshoorn
Vi rejser fra Cape Town om morgenen og kører via Route 62, den længste vinrute i Western Cape området. Det er et utroligt flot område med smukt landskab, natur og Oudtshoorn er dagens destination. Oudtshoorn bliver kaldt verdens strudsehovedstad og samme eftermidddag besøger vi en strudsefarm for at lære mere om historien og brugen af disse unikke fugle såvel som deres livscyklus og hvordan de bliver opdrættet.
 
Afstand: 550 km, Afgang: 07.00, Overnatning: De Opstaal eller lignende (værelser med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant)

Plettenberg
Dag 3: Oudtshoorn til Knysna (B)

Efter morgenmaden er der afgang til de smukke Cango Caves hvor der er en guided tur i dette mystiske men flotte underjordiske “wonderland”. Vi fortsætter køreturen over det vidunderlige Outeniqua pas hvorfra der er en utrolig flot udsigt over Swartberg bjergene og det Indiske Ocean og kører herfra langs Garden Route til Knysna. Eftermiddagen bruges på Featherbed Eco Experience hvilket også inkluderer et besøg til Knysna lagunen hvilket inkluderer en lille færgetur og herefter en køretur op i reservatet med stop ved spektakulære udsigtspunkter (dette er vejrafhængig).
Om aftenen besøges en af de mange restauranter i Knysna og der prøvesmages østers, noget Knysna er meget berømt for.
 
Afstand: 120 km, Afgang: 08.30, Overnatning: The Graywood Hotel eller lignende (værelser med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant).

Dag 4: Storm River / Tsitsikamma (B)

Så går turen videre til den berømte Tsitsikamma National Park. Morgenen bruges til en vandretur gennem the suspension bridge at Tsitsikamma mouth De fredede og store skovområder har et enormt planteliv – mere end 7700 unikke plantearter. For fugleelskeren er dette også et flot område med mange fascinerende fugle – hvoraf nævnes African black oyster catchers, orange-breasted sunbirds, Nerina trogans, Knysna Loeris. Her er også mere vilde dyr såsom delfiner, hvaler, baboons og til og med leoparder. På vej tilbage kan der indlægges et stop på Bloukrans broen hvis der skulle være nogle der kunne tænke sig at prøve verdens højeste bungee jump!
 
Afstand: 160 km, Afgang: 08.00, Overnatning: The Graywood Hotel eller lignende (værelser med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant).

knysna til hermanus
Dag 5: Knysna til Hermanus (B)

Denne morgen køres via N2 gennem kystbyerne Sedgefield, Wilderness og George på vej til Garden Route Game Lodge hvor der er safari i åben landrover med en erfaren ranger. Stedet er hjemsted for dyr som løver, elefanter, hvidt næsehorn, bøffel, giraffer og mange antilope arter og forhåbentlig får man nogle af disse at se. Vi fortsætter til byen Hermanus hvor der overnattes.
 
Afstand: 450 km, afgang: 08.00, Overnatning: Hermanus Lodge on the Green eller lignende (værelser med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar)


Dag 6: Cape Town (B)

Efter en god morgenmad køres der stille og roligt til Hemel og Aarde dalen hvor der er inkluderet vinsmagning på lokale vingårde. Der fortsættes til Harold Porter Botanisk Have som er hjemsted for et flot syn af “Fynbos”. Fynbos er det afrikanske ord for “fine bush”. Her bliver man noget tid for at nyde disse flotte omgivelser. Sidste stop denne dag er ved Stony Point hvor man kan se det flotte syn af de afrikanske pingviner. Dette er et af de tre landbaserede kolonier i Sydafrika. Der er ankomst tilbage til Cape Town senere denne aften.
 
Afstand: 150 km, Afgang: 08.00

Dag 7: Hjemkomst
 
Man kan vælge at rejse hjem sent aften med hjemkomst dag 7. Der er også mulighed for at tilkøbe ekstra dage i denne flotte by hvor der er utallige udflugtsmål.
 
For eksempel Cape Town tillæg;
 
Som tillæg til turen – før eller efter – kan vi tilbyde følgende tre-dages pakke:
En vej lufthavnstransfer enten ved ankomst eller afgang
2 overnatninger på Lady Hamilton inklusiv morgenmad
Heldags Cape Point tur
 
Pris: EUR 200 pr person i dobbeltværelse
Enkelttillæg: EUR 45 

For nærmere priser og turforslag, kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.
 


Modtag tilbud
Bestil rejse
Navn & antal rejsende*
Tlf.*
E- mail*
Adr.
Post nr. og By *
Afrejsedato
Fritekst til din rejse[Send]

Based on SEEEMS.CMS