visitafrica.dk
Safari i afrika med Africa EE

Overnatning før og efter:
Overnatning før og efter kan arrangeres på forespørgsel. Moivaro Coffee Plantation Lodge, standard værelse inkl. morgenmad Vejledende USD 134,00 pr. Person I dobbeltværelse Vejledende USD 194,00 pr. person i enkeltværelse Airport transfer en vej – Vejledende USD 45,00 – baseret på min. 2 personer
 
Transport:
Vores samarbejdspartner kører 12 sæders 4x4 bil eller Toyota Landcruisers eller andre passende biler med alt udstyr, comfort, vinduer og musik I bilen. En off-road trailer har et fuldt udstyret køkken. Al baggage bliver undervejs pakket i traileren eller på taget for at sikre maximum komfort inde i bilen.
 
Overnatning:
Overnatning på lodge turene, bruger vi typiske afrikanske standard lodges. Der vil være en blanding af lodges, hytter og faststående teltcamps med en-suite badeværelser. Nogle af stederne har swimmingpool og/eller bar område. Til info er denne tur en fælles gruppetur, det vil sige der kan også være gæster der valgt camping overnatning. I rejser fortsat i samme gruppe og måltiderne tilberedes af guiden i campen. Læs mere om måltider nedenfor.
 
Overnatning med camping sker på campsites med fælles vaskefaciliteter, toiletter med rindende vand. Vi forsøger at undgå overfyldte campsites og tager helst de steder hvor der er store muligheder for at se dyr samt steder som bidrager til et bedre lokalt miljø hvor der eventuelt foregår noget støtte. Man sover 2 person pr telt (rummeligt 3-personers telt). Hertil er der 5 cm tykke soveunderlag. Til info er denne tur en fælles gruppetur, det vil sige der kan også være gæster der valgt lodge overnatning. I rejser fortsat i samme gruppe og måltiderne tilberedes af guiden i campen. Læs mere om måltider nedenfor.
 
Soveposer:
Man kan leje soveposer for hele turen for EUR 25. Hvis dette ønskes gives besked inden afrejse.
 
Valuta:
Kunderne anbefales at medbringe nok valuta til dækning af private køb, alkohol-holdige drikkevarer, drikkepenge etc. US Dollars og Tanzania Shilling anbefales.
 
Måltider:
Morgenmaden nydes i restauranten på lodgen/campen. Frokost og middag tilberedes af guiden, enten ved bålet eller på et udsøgt sted hvor man ønsker at spise frokosten. Gæster spiser sammen uanset om man har valgt lodge eller camping overnatning. Hvis en gæst har specialkost, skal dette oplyses før afrejsen.
 
Førstehjælp:
Vores guider kan førstehjælp og vi har naturligvis førstehjælpssæt med i bilen. Der bør tages medicin for Malaria (forebyggende) før og under rejsen efter egen læges anvisning. Hør også egen læge omkring anden nødvendig vaccine.
 
Baggage:
Maximum baggage tilladt: 12 kg. Vi har fastsat denne grænse da eksempelvis en overlæsset bil kan udgøre en sikkerhedsrisiko for gæsterne og guiden. De 12 kg er ikke inklusiv kamaraudstyr og mindre rygsæk. Vi beder om at gæsterne har en blød taske med og ikke en kuffert. Der er vaskemulighed undervejs og det er derfor ikke nødvendigt med mange sæt tøj. Maximumgrænsen skal overholdes.
 
Forsikring:
Det er tvungen for alle rejsende at have en forsikring som dækker blandt andet deres personlige ejendele på ture samt medicinomkostninger. Dette skal ordnes før hjemlandet forlades.
 
Tøj etc.:
shorts, kamera, gode gåsko, lette bukser/jeans, badetøj, sandaler, T-shirts, solhat, vindjakke, Varmt tøj (Maj – August), langærmet bluse(r), håndklæde, Lommelygte & batterier, vandflaske, pude, solcreme, myggebalsam
 
Visum:
Det er gæstens eget ansvar at få visum til besøg I Tanzania og eventuelle transitlande før afrejse hjemmefra.
Based on SEEEMS.CMS